Счастье - это мягкие, тёплые ладошки. За диваном фантики, на диване крошки. Что такое счастье - проще не ответить. Счастье есть у каждого, у кого есть дети!!!

Благодійні акції  

   

Опитування  

Що було головною причиною вибору Вашого ВНЗ і спеціальності?

Власне бажання - 47.1%
Престиж професії - 23.5%
Можливість подальшого працевлаштування - 22.1%
Порадили батьки - 7.4%

Total votes: 68
   

Реорганізація

З метою проведення структурними підрозділами університету освітньої діяльності у відповідності до Закону України "Про вищу освіту", на виконання наказу ректора від 07. 10. 2015 р. №492 щодо впорядкування структури НПУ імені М.П. Драгоманова, рішення Вченої ради університету від 24.09.2015 р. (протокол №3): Інститут розвитку дитини реорганізований шляхом приєднання його до структури Інституту педагогіки та психології (з 01.01.2016 р. - Факультет педагогіки та психології). 

   
Ласкаво просимо, Гість
Username: Password: Запам’ятати мене
  • Сторінка:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Відкриття форуму

Відкриття форуму 11 року 6 міс. ago #54

  • sofiras@ukr.net
  • sofiras@ukr.net's Avatar
Рада вітати всіх учасників V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасне дошкілля: реалії та перспективи», зокрема, форуму «Інноваційні технології розвитку дитини в контексті багатовимірності освітнього середовища». Бажаю позитивного спілкування, обміну думками, досвідом. Знайомство з матеріалами конференції показало, що і у науковців, і у педагогів-практиків є цікаві інноваційні проекти. Їх обговорення важливе для утвердження педагогічних інновацій і досвіду інноваційної діяльності освітніх закладів.
Запрошую всіх зацікавлених проблематикою секції до плідного спілкування.
З повагою, Ірина Олексіївна!
Останнє редагування: 11 року 6 міс. ago від sofiras@ukr.net.
Для додавання повідомлень Ви повинні зареєструватися або авторизуватися.

Ві:Відкриття форуму 11 року 6 міс. ago #60

  • Наталія Левінець
  • Наталія Левінець's Avatar
Вітаю всіх учасників конференції, запрошую до активного обговорення питань запровадження інновацій в систему дошкільної освіти. Аналіз поданих матеріалів секції презентує різноаспектність у використанні інноваційних освітніх технологій. На моє переконання здоровязберігаючі технології мають широко увійти в освітнє середовище. Проте будь-яка інновація не повинна шкодити здоровю дитини, а сприяти вихованню здорової особистості. На сьогодня у процесі запровадження інновацій у практику дошкілля не завжди спостерігається узгодженість підходів, часто вихователі не до кінця усвідомлюють і прогнозують очікуваний результат від запроваджуваної технології, не враховуюють комплесність впливу на особистість дитини та наявні в днз ресурси. Які на вашу думку мають бути забезпечені умови в днз для ефективного запровадження інноваційних технологій?
Для додавання повідомлень Ви повинні зареєструватися або авторизуватися.

Ві:Відкриття форуму 11 року 6 міс. ago #62

  • kotenjatko
  • kotenjatko's Avatar
Доброго дня, шановні учасники V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасне дошкілля: реалії та перспективи»! Рада приєднатися до обговорення актуальних проблем дошкільної освіти. Сподіваюсь, що спілкування в рамках форуму «Інноваційні технології розвитку дитини в контексті багатовимірності освітнього середовища» буде цікавим та плідним!
Для додавання повідомлень Ви повинні зареєструватися або авторизуватися.

Ві:Відкриття форуму 11 року 6 міс. ago #63

  • Kot_nataliya@bk.ru
  • Kot_nataliya@bk.ru's Avatar
Шановні колеги із Харцизька!
Презентація Вашого ДНЗ цікава, різнопланова, але хотілося б побачити презентацію створеного Вами екологічного проекту.
Кот Наталія Михайлівна
Для додавання повідомлень Ви повинні зареєструватися або авторизуватися.

Ві:Відкриття форуму 11 року 6 міс. ago #66

  • lara79art@gmail.com
  • lara79art@gmail.com's Avatar
Вітання усім учасникам конференції! Відповідаючи на Ваше запитання, Ірино Олексіївно, хотілось би зазначити, що лише левова частка вихователів готова до впровадження інновацій у навчально-виховний процес ДНЗ. Вони згоджуються створити усі умови для того, щоби нові проекти покращили рівень дошкільної освіти. Решта - бояться або просто не бажають змінювати щось у своїй діяльності і пристосовують старі технології до нових освітніх програм. Найбільше ц стосується ДНЗ у малих містах і селах.
Як кажуть, інший бік цієї проблеми, це мале державне фінансування інновацій або його відсутність. Скажімо, як можна виконувати завдання Освітньої лінії "Комп'ютерна грамота" Базового компонента дошкільної освіти України (нова редакція), якщо комп'ютер для ДНЗ це розкіш?!

Катерина Демчик, викладач КПНУ імені Івана Огієнка, м.Кам'янець-Подільський
Для додавання повідомлень Ви повинні зареєструватися або авторизуватися.

Ві:Відкриття форуму 11 року 5 міс. ago #74

  • irina.shevchenko.85@inbox.ru
  • irina.shevchenko.85@inbox.ru's Avatar
Вітаю всіх учасників конференції! Хочу виразити подяку комунальній установі "Ясла-садок "Радуга", за корисну та детальну інформацію про створену екологічну тропу. Мені, як практичному працівнику дошкільного навчального закладу, було дуже цікаво побачити та детально дізнатись про еко-дизайн ландшафту на території вашого садочку. Бажаю вам не зупинятися на досягнутому. Успіхів вам.
Шевченко Ірина, вихователь ДНЗ №792
"Золотий ключик", м. Київ.
images.jpg
Для додавання повідомлень Ви повинні зареєструватися або авторизуватися.
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.620 seconds
Працює на Форум
   

Використання матеріалів сайту можливе лише при згоді адміністрації порталу та активного посилання.
Всі права захищено!

Сайти, які підтримуються службою порталу
НПУ імені М.П.Драгоманова
Факультети
Інженерно-педагогічний факультет :: Історичний факультет :: Факультет іноземної філології :: Факультет інформатики :: Факультет менеджменту освіти та науки :: Факультет мистецтв імені Анатолія Авдієвського :: Факультет педагогіки та психології :: Факультет політології та права :: Факультет природничо-географічної освіти та екології :: Факультет психології :: Факультет соціально-економічної освіти та управління :: Факультет спеціальної та інклюзивної освіти :: Факультет української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка :: Факультет фізичного виховання, спорту і здоров`я :: Факультет філософії та суспільствознавства :: Фізико-математичний факультет
Кафедри
Кафедра педагогчної творчості :: Кафедра педагогіки, теорія та історії педагогіки :: Кафедра методики викладання російської мови та світової літератури :: Кафедра етики та естетики :: Кафедра управління та євроінтеграції :: Кафедра філософії :: Кафедра інформатики
Персональні сайти
Андрущенко В.П. :: Бех В.П. :: Жалдак М.І. :: Борисенко В.Й. :: Франчук В.М. :: Франчук Н.П.
Інші сайти
Асоціація випускників :: Система управління електронними курсами НПУ :: Система управління електронними курсами інституту інформатики :: Система управління електронними курсами інституту інформатики (студенти) :: Простір гуманітарної комунікації :: Лабораторія археологічних досліджень :: Кабінет-музей М.П.Драгоманова :: Україна і становлення конституціоналізму в Європі :: Центр культури. НПУ